Postet nga: aksioni në veri

Shkëlqimi dhe rënia e Shpend Maxhunit

Shpend Maxhuni ishte një ndër gjeneratat e para të atëherë Shërbimit Policor të Kosovës, i cili u rekrutua në vitin 1999 nga UNMIK-u. Gradimi i tij në...

Si raportoi shefi i UNMIK-ut në OKB për aksionin në Veri ku arrestuan dy punonjës të këtij misioni?

Në fund të muajit maj të këtij viti, Policia e Kosovës me urdhër të Gjykatës Themelore të Prishtinës zhvilloi një aksion të madh kundër ...

Pamje ekskluzive - Momenti i arrestimit të policit në veri

Aksioni i sotëm në veri të Mitrovicës i Inspektoratit të Policisë së Kosovës, me urdhër të Prokurorisë Speciale ka përfunduar me arrestimin e tre zyrtarë...

Aksioni i befasishëm në veri, për herë të parë nuk ndizen sirenat e alarmit

Për herë të parë në veri të vendit gjatë aksionit të Inspektoratit Policor të Kosovës nuk janë ndezur sirenat e alarmit.

Gjykata vendos për policin e dyshuar se manipuloi prova të vrasjes së Ivanoviq

Gjykata ka vendosur që të caktojë masën e paraburgimit për një muaj ndaj Rade Basaras, polici i cili u arrestua dy ditë më parë në një aksion të ...

Seanca dëgjimore ndaj policit të arrestuar në veri po mbahet me dyer të mbyllura

Rade Basara, polici i arrestuar në veri të Mitrovicës nën dyshimet për manipulim me prova në rastin e vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq, është sjellë sot ...

I dyshuari Zhelko Bojiq ishte graduar në Policinë e Kosovës në vitin 2017

Rreth 100 zyrtarë policor të Policisë së Kosovës, njësitë elite të po kësaj policie u angazhuan gjatë ditës së djeshme në aksionin në veri të Kosovës.

Agim Bahtiri për aksionin e Policisë në veri të Mitrovicës: I kontribuon paqes dhe stabilitetit

Kryetari i Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtiri, ka thënë se ndonëse gjendet në Bruksel po e përcjell me vëmendje situatën pas aksionit të sotë...