Postet nga: Pjeter Shala

Dhoma e Specializuar e Gjykatës Kushtetuese hedh poshtë pretendimet e Pjetër Shalës për shkelje të drejtave të tij për gjykim të drejtë dhe të paanshëm

Dhoma e Specializuar e Gjykatës Kushtetuese e ka shpallur si të papranueshëm dhe e ka hedhur në tërësi referimin e Pjetër Shalës lidhur me ...

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës - Paraqiten provat, pjesa e dytë e seancës e mbyllur për publikun

Në Hagë po vazhdon procesi gjyqësor kundër Pjetër Shalës, ish-pjesëtarit të UÇK-së, i cili po akuzohet për krime lufte.

‘Jeta ime është në pyetje këtu’ - Pjetër Shala kundërshton ndryshimet në deklaratën e dëshmitarit

Në Hagë po vazhdon gjykimi kundër Pjetër Shalës, ish-pjesëtarit të UÇK-së, i cili po akuzohet për krime lufte.

Gjyqi ndaj Pjetër Shalës, dëshmitari i tetë ekspert për identifikimin e ADN-së

Në Hagë po zhvillohet gjykimi kundër Pjetër Shalës, ish-pjesëtarit të UÇK-së, i cili po akuzohet për krime lufte.

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës: Avokati merr në pyetje dëshmitarin e shtatë

Në Hagë, po zhvillohet gjykimi kundër Pjetër Shalës, ish-pjesëtarit të UÇK-së, i cili po akuzohet për krime lufte.

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës: Dëshmitari rrëfen për rrahjet në shtabin e Kukësit dhe praninë e Sabit Gecit

Në Dhomat e Specializuara në Hagë, po zhvillohet gjykimi kundër Pjetër Shalës, ish-pjesëtarit të UÇK-së, i cili është i akuzuar për krime lufte.

Gjyqi ndaj Shalës, përfundon seanca e sotme dëshmitari pritet të deklarohet edhe nesër

Në Dhomat e Specializuara ka përfunduar seanca e së martës në çështjen gjyqësore ndaj Pjetër Shalës.

Pjetër Shala kundërshton mënyrën e prezantimit të dëshmitarit të mbrojtur të Prokurorisë në gjykimin ndaj tij

Pjetër Shala, ish-komandant i UÇK-së i njohur me nofkën "Ujku" i akuzuar për krime lufte, po përballet me një proces gjyqësor në Dhomat e ...