Postet nga: Dhomat e Specializuara të Kosovës

Arsyet e gjykatës që s'lejuan lirimin e Rexhep Selimit nga paraburgimi

Dhomat e Specializuara të Gjykatës Speciale e kanë refuzuar lirimin e përkohshëm të Rexhep Selimit.

Arsyetimi i gjykatës për refuzimin e lirimit nga paraburgimi të Jakup Krasniqit

Dhomat e Specializuara të Gjykatës Speciale e kanë refuzuar lirimin e përkohshëm të Jakup Krasniqit.

Provat që Prokurori i Specializuar i përdori për urdhër-arrestin ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit e Selimit

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka përdorur reagimet në Kosovë ndaj deklaratës së Shkëlzen Gashit për UÇK-në për urdhër-arrestin ndaj Hashim Thaçit, ...

Avokati kërkon lirimin e përkohshëm të Thaçit

Deri sa përfaqësuesi i Dhomave të Specializuara i lexoi një nga një pikat e aktakuzës së ngritur kundër Hashim Thaçit dhe të tjerëve, mbrojtja ...

Gucati në seancë: EULEX-i nuk pati nevojë të ndërhyjë në atë mënyrë në OVL-UÇK

Kryetari i OVL-UÇK-së, Hysni Gucati gjatë seancës së sotme të mbajtura në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë, para gjykatësit Nikolas Gulio si dhe stafit ...

Kush është Fergal Gaynor, gjyqtari i ri i Speciales

Në prag të fillimit të gjykimit të rasteve të para në Gjykatën Speciale, Dhomave të Specializuara të Kosovës i janë shtuar edhe gjashtë gjyqtarë të rinj.