Postet nga: pishina e Gërmisë

Zhduket një 8-vjeçar në pishinën e Gërmisë

Dy ditë më parë, një grua ka raportuar se përderisa ishte në pishinën e Gërmisë, djali i saj është zhdukur.

Pishina e Gërmisë pritet të hapet më 12 qershor

Hapja e Pishinës së Gërmisë planifikohet të bëhet më 12 qershor.

Përleshje fizike mes disa personave në pishinën e Gërmisë

Një përleshje fizike mes disa personave ka ndodhur në pishinën e Gërmisë.

Nesër hapet Pishina e Gërmisë

Pishina e Gërmisë në kryeqytet pritet të hap dyert nga dita e nesërme prej orës 10:00.

Hapja e Pishinës së Gërmisë shtyhet për javën e ardhshme

Hapja e Pishinës së Gërmisë ka qenë në plan të bëhet sot, ditën e çlirimit të vendit, por është shtyrë për javën e ardhshme ...

Pishina e Gërmisë pritet të hapet më 12 qershor

Ndërmarrja Publike Lokale ‘Sport Marketing’ ka njoftuar se Pishina e Gërmisë pritet të hapet më 12 qeshor.

Në kohë virusi pishina e Gërmisë do vazhdojë të jetë e hapur deri më 31 gusht

Qeveria e Kosovës morri vendim që pishinat, fitneset dhe gjitha aktivitetet në hapësira të mbylllura të ndalohen, nga kjo përjashtohen ato që janë në ambient të hapur ...

VIDEO: Hapet pishina e Gërmisë

Mes gëzimit për të gjetur një pikë freskie në këto ditë me vapë dhe frikës nga pandemia, qytetarët sot e kanë gjetur të hapur pishinë...