Postet nga: KOmuna e Prishitnes

Projektet e mëdha të premtuara gjatë fushatës që filluan në vitin e fundit të mandatit të kryetarit Shpend Ahmeti

Qeverisja prej dy mandateve radhazi e Shpend Ahmetit në Prishtinë ka hyrë në vitin e fundit, dhe shumë prej premtimeve të tij më të mëdha të këtij mandati ...

Ministria e Financave thotë se kohëzgjatja e pagesave për COVID-19 dhe biznese varet nga komunat

Komuna e Prishtinës nga fundi i vitit 2020 dhe me hapjen e vitit fiskal në fillim të muajit shkurt 2021 ka vazhduar të kryejë pagesat për bizneset që ishin pë...

Formimi i policisë së kryeqytetit ‘peng’ i politikës qendrore

Formimi i një drejtorie të policisë për kryeqytetin si pjesë e ligjit për Prishtinën po mbahet peng nga mos ndryshimi i ligjit për policinë, i cili ...

Shirita të kuq në drunj e shtylla në Prishtinë, komuna nuk ka dijeni kush i ka vendosur

Shirita të kuq janë lidhur nëpër drunj e shtylla të ndriçimit publik në rrugën “Agim Ramadani’ më saktësisht nga ndërtesa e Kuvendit deri tek ...

Vlora Dumoshi: Teatri i Operës dhe Baletit po pengohet nga Komuna e Prishtinës

Ministrja e Kulturës Vlora Dumoshi, ka reaguar ndaj deputetes Eliza Hoxha, e cili tha se projektbuxheti i vitit 2021 nuk i ka prioritet shëndetësinë, arsimin e kulturën, ...

Testi D-dimer shumë shpejt në qendrat e mjekësisë në Prishtinë

Shfaqja e virusit COVID-19 ka bërë që kërkesa për lloje të ndryshme të analizave të shënojnë rritje.

Prishtinë, 100 euro gjobë për ata që përdorin mjete piroteknike

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka publikuar një urdhëresë ku ndalohet përdorimi i mjeteve piroteknike në vende të hapura, gjegjësisht në sheshe, rrugë e tregje.

Ahmeti: Kemi angazhuar staf shëndetësor shtesë për shkak të infektimeve të shumta nga COVID-19

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se COVID-19 më së shumti ka prekur stafin shëndetësor, gjë që ka shkaktuar edhe goditje të kapaciteteve për të ...