Postet nga: Hysni Hoxha

Dy të akuzuarve u parashkruhet lënda në gjykimin për tenderin 6 milionësh të KEK-ut

Gjykata e Prishtinës sot ka shpallur aktgjykimin ndaj Sami Lushtakut dhe gjashtë të akuzuarve të tjerë në rastin e njohur si “tenderi 6 milionësh i KEK-ut”.

Gjykatësi Beqir Kalludra i reagon Sami Lushtakut në seancë

Avokati Arianit Koci, i cili e mbron ish-kryetarin e Skenderajt, Sami Lushtaku, në një gjykim që ka të bëjë me një tender 6 milionësh në KEK, e ka sulmuar ...

Gjykimi për tenderin milionësh - Sami Lushtaku tregon sa herë kishte qenë në zyrën e drejtorit të KEK-ut Arben Gjuka

Sami Lushtaku, i akuzuar në rastin e tenderit rreth 6 milionësh të sigurimit në Korporatën Energjetike të Kosovës – KEK, në pyetjet e prokurores Florie Shamolli se a e ...

Gjykatësi e përjashton ish shefin e tenderëve nga seanca për tenderin e KEK-ut

Kryetari i trupit gjykues, Beqir Kalludra, e ka përjashtuar nga seanca e sotme gjyqësore në rastin e një tenderi në KEK, Hysni Hoxhën, ish shefin e Organit ...

Sami Lushtaku dhe 6 të tjerët sot para Gjykatës për tenderin milionësh të KEK-ut

Sami Lushtaku dhe gjashtë të akuzuarit e tjerë sot pritet që të paraqiten në gjykatë për t`u përballur me akuzat në lidhje me tenderin gjashtë milionësh ...

Sami Lushtaku e të tjerët sot përballë gjyqit për tenderin 6 milionësh të KEK-ut

Sot pritet që të vazhdojë gjykimi ndaj Sami Lushtakut dhe gjashtë personave të tjerë të akuzuar lidhur me tenderin gjashtë milionësh për sigurimin e objekteve të KEK-ut.

Sami Lushtaku dhe 6 të tjerët sot para Gjykatës për tenderin milionësh të KEK-ut

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, sot pritet që të vazhdojë gjykimi ndaj Sami Lushtakut dhe gjashtë personave të tjerë të akuzuar lidhur me tenderin gjashtë milionësh për ...

Rast i Shenjëstruar: Vazhdon gjykimi për tenderin 6 milionësh të KEK-ut

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, sot pritet që të vazhdoj gjykimi për tenderin 6 milionësh të KEK-ut, ku të akuzuar janë drejtori i KEK-ut, Arben Gjukaj, ish-kreu i ...