Postet nga: Gjykimi

Prokurorja flet në telefon gjatë seancës, gjyqtarja ia tërheq vërejtjen

Prokurorja e Prishtinës, Shemsije Asllani, sot pati probleme të fokusohet në gjykimin e katër personave që kjo prokurore po i akuzon lidhur me një rast të gjuajtjes me ...

I akuzuari jashtë vendit shtyhet në kohë të pacaktuar gjykimi për drogë

 

Mungesa e dëshmitarëve zvarrit gjykimin për kontrabandë me naftë në Mitrovicë

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi ndaj 14 personave të akuzuar për vepra penale si tregti e ndaluar, keqpërdorim të detyrës zyrtare, dhe ndihmë pë...

Mungon i akuzuari, dështon seanca për përleshjen me armë, boksa e shishe në Drenas

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet një seancë gjyqësore për një përleshje që kishte ndodhur tetë vjet e gjysmë më parë në ...

Nëna kosovare rrëfen si ia rrëmbyen vajzën gjatë luftës

Nëna e një vajze që u mor kur forcat serbe sulmuan fshatin Zahaq në Kosovë në maj të vitit 1999, tha në gjyqin për krime lufte të 12 ushtarëve ...

Dështon gjykimi i ish anëtarit që akuzohet se hedhi gaz lotësjellës në mbledhjen e LVV-së

Ka dështuar të mbahet gjykimi i Enver Bajramit për gjuajtjen e gazit lotësjelles brenda mbledhjes së Lëvizjes Vetëvendosje në Ferizaj.

Mitrovicë, dënohen Drejtori i Trepçës në veri dhe Zëvendësi i tij

Gjykata e Mitrovicës i ka dënuar me nga dy vjet dënim me kusht të pandehurit Jovan Dimkiq dhe Dragan Milenkoviq për keqpërdorim të detyrës ...

Prokurorja zbut akuzat ndaj Sokol Bashotës dhe zyrtarëve tjerë të Klinës

Prokurorja e Pejës, Sahide Gashi, ka hequr dorë nga ndjekja penale për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj të akuzuarve Sokol Bashota, Esat Raci, Fadil Gashi dhe ...