Postet nga: njazi rexha

Rrëfimet për vrasjen me pagesë të Sabit Lushtakut në Prekaz

 

Dënohet ish-zyrtari i ujësjellësit për gomat e ekskavatorit dhe telefonat mobilë

Vehbi Braha, ish zyrtar financiar i Ujësjellësit në Mitrovicë, është dënuar sot me 2 mijë euro gjobë nga gjykata.

Krahasohen mostrat e benzinës për vrasjen në pompë të derivateve natën e Vitit të Ri

Një ekspert erdhi të premten në gjykimin e Nimon Berishës në Mitrovicë me konstatimin se mostrat e bënzinës të nxjerra nga një automjet nga i cili dyshohet ...

Gjykimi për telefonat dhe gomat e ekskavatorit të ujësjellësit në Mitrovicë, dëshmon ish-kryeshefi

Ish-kryeshefi i ujësjellësit në Mitrovicë, Faruk Hajrizi, ka dhënë dëshminë e tij në gjykatë rreth një rasti në të cilin një zyrtar i kësaj kompanie ...

Del para Gjykatës ish-zyrtari financiar i Ujësjellësit, i akuzuar për korrupsion

Në Gjykatën e Mitrovicës sot ka vazhduar gjykimi i Vebi Brahës, zyrtar i lartë financiar i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit Mitrovica, i akuzuar për ...

Përvetësimi i 273 mijë eurove, dëshmitari: I akuzuari tërhoqi para dhe nuk i regjistroi

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi i Serbolub Dimitrijeviqit, i cili akuzohet se si kontabilist i firmës “Auto Moto Drushtvo” dhe “Auto Moto Remont” ka pë...

Vrasja e taksistit në Skenderaj: I akuzuari pranon fajësinë

Halil Fejza, i akuzuar se ka vrarë veteranin e UÇK-së, Ilir Zeqiri në prill të këtij viti në Skenderaj ka pranuar se ka kryer këtë vepër ...

Shtyhet seanca ndaj ish-zyrtarit të ujësjellësit për gomat e ekskavatorit dhe telefonat pa prokurim

Në gjykatën e Mitrovicës është shtyrë seanca ndaj Vehbi Brahës, i cili nga prokuroria e Mitrovicës po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare.