Postet nga: Gjykimi për drogë

Gjakovë- Qan në gjykatë dhe tregon si e blen drogën afër spitalit

Në rastin ku Veton Bakija po akuzohet për posedim të drogës, ndërsa Faton Osmanaj për blerje e shitje të drogës, në shqyrtimin gjyqësor të ...

I riu nga Shqipëria dhe kosovari dënohen për drogë dhe kalim të kufirit

Fation Shota nga Shqipëria e Astrit Ibishi nga Fushë Kosova, të akuzuar se në bashkëkryerje për blerje, shitje dhe shpërndarje të narkotikëve, u dënuan ...

Gjakovari deklarohet i pafajshëm për marihuanë e heroinë

Jetmir Kurhasku, i akuzuar për blerje e shitje të narkotikëve, u deklarua i pafajshëm në gjykatën e Gjakovës për akuzat të cilat e rë...

I akuzuari nga Shqipëria konteston peshën e drogës së kapur në kufi me Kosovën

Në gjykimin e të akuzuarve për drogë Fation Shota e Astrit Ibishi të martën u dha fjala përfundimtare.

Djali nga Shqipëria pranon që kishte pasur drogë kur e kaloi kufirin ilegalisht

Në gjykimin e të akuzuarve Fation Shota e Astrit Ibishi, të akuzuar në bashkëkryerje për blerje, shitje dhe shpërndarje të narkotikëve, pranë gjykatës së Gjakovë...

I riu nga Shqipëria gjykohet në Kosovë për drogë dhe kalim ilegal të kufirit

Fation Shota dhe Astrit Ibishi po akuzohen për shitje, blerje dhe shpërndarje të narkotikëve.

Gjykimi për drogë në Gjakovë: Mungon prokurori, të akuzuarit pa avokatë

Në rastin gjyqësor në të cilin Veton Bakija po akuzohet për posedim të drogës, ndërsa Faton Osmanaj për blerje e shitje të drogës, nuk ...

Dënim me burg dhe gjobë ndaj të akuzuarit për narkotikë

Gjykata në Mitrovicë e ka shpallur fajtor të akuzuarin Kushtrim Hajra, duke e dënuar me gjashtë muaj burgim dhe 200 euro gjobë me kusht.