Postet nga: njazi rexha

Rasti ‘Pronto’ ende nuk ka shkuar në Apel

Janë bërë 3 muaj, apo 91 ditë nga shpallja e aktgjykimit në rastin e njohur “Pronto”. Trupi gjykues i udhëhequr nga Shashivar Hoti, liroi të gjithë të akuzuarit në mungesë ...

Munguan të akuzuarit, shtyhet seanca  për kontrabandë me produkte kozmetike

 

Dosja e Prokurorisë: Drejtorët e Trepçës ia shitën pronat e saj në Beograd

Jovan Dimkiq (si drejtor) dhe Dejan Krstiq (si drejtor i shitjes ) të ndërmarrjes “Trepça“ në Leposaviq, sipas Dosjes së Prokurorisë kishin shpërdorur detyrën e tyre zyrtare ...

Mbrohet në heshtje i akuzuari për përvetësimin e mbi 273 mijë eurove

Srboljub Dimitrijeviq, i akuzuar se në cilësinë e kontabilist të firmës “Auto Moto Drustvo” dhe “Auto Moto Remont” ka përvetësuar mbi 273 mijë euro, është mbrojtur në ...

Dosja e Prokurorisë: Ish-drejtori Agron Selimi, përvetësoi mbi 19 mijë euro të KF ‘Kosova’

 

Vrasja e policit në Skenderaj: CD-të e kërkuara nga Apeli lëshohen në gjykatë

Në gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar të mbahet seanca e radhës e gjykimit ndaj të akuzuarit Maliq Birinxhiku i cili po akuzohet nga prokuroria për vrasjen ...

Gjykimi për mbi 273 mijë eurot e përvetësuara gjatë ushtrimit të detyrës

Srboljub Dimitrijeviq, i akuzuar se në cilësinë e kontabilist të firmës “Auto Moto Drushtvo” dhe “Auto Moto Remont” ka përvetësuar mbi 273 mijë euro, është ballafaquar me ...

Shtyhet seanca ndaj ish-drejtorit të klubit të futbollit, i akuzuar për përvetësim të 19 mijë eurove

Seanca gjyqësore ndaj të pandehurit Agron Selimi e paraparë të mbahet në gjykatën e Mitrovicës, ka dështuar.