Postet nga: Avni Mehmeti

Burgim me kusht ndaj Veli Hajrizaj, akuzohej për vjedhje të 70 votave në Kotorr të Skenderajt në zgjedhjet e 2017-ës

Veli Hajrizaj, ish kryesues i këshillit të vendvotimeve në Skenderaj është shpallur fajtor nga Gjykata e Mitrovicës për veprën penale falsifikim të votimeve.

Dëshmitari në gjykimin për tentim vrasje: I akuzuari e kishte lënë thikën nën hapësirën e bankës time

Besim Smakaj sot u ulë në bankën e të akuzuarëve për t`u ballafaquar me akuzën e Prokurorisë së Mitrovicës për tentim vrasjen e ...

Dosja e prokurorisë: Kryesuesi i Këshillit të vendovotimit në Skenderaj falsifikoi rezultatin e 70 votave

Veli Hajrizaj sot është ulë në bankën e të akuzuarit për t`u ballafaquar me akuzën e prokurorisë për falsifikim të votave.

Gjykata liron për herë të dytë të akuzuarin për vrasjen në pompën e benzinës në Pejë

Gjykata liron për herë të dytë të akuzuarin për vrasjen në pompën e benzinës në Pejë.

Përfundoi gjykimi për vrasjen e Isa Karaxhyzit në pompën e benzinës në Pejë

Përfundoi gjykimi për vrasjen në pompën e benzinës në Pejë.

Gjykimi për vrasjen në pompën e benzinës në Pejë, eksperti 'çelësi i 'Hammerit' mund të shumëzohet'

Gjykimi ndaj Nimon Berishës i akuzuar për vrasje të rëndë sot vazhdoi në Gjykatën e Mitrovicës me dëgjimin e ekspertit të ingjinerisë mekanike.

81 vjeçari del para gjyqit, akuzohet për armëmbajtje pa leje

81 vjeçari Avdyl Mehmeti, sot u ul në bankën e të akuzuarit për t`u deklaruar për dosjen e prokurorisë që rëndon ndaj tij.

Dënim më burg dhe me gjobë ndaj ish 14 zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

Gjykata e Mitrovicës i ka dënuar me burg dhe gjobë të akuzuarit Ahmet Hasani, Artan Bimbashi, Avdi Beqiri, Avni Mehmeti, Bojan Saviq, Esat Haxhiu, Halit Shabani, Jovica Trajkoviq, ...