Postet nga: ndryshe

Pse disa njerëz i kap gjumi në veturë

Shumica nga ne ndoshta jemi ndjerë të përgjumur në një udhëtim me makinë, por nuk është gjithmonë për shkak të një fillimi të hershëm të ditë...

Si ta kuptoni që mjalti që keni blerë është organik

Nëse dëshironi të merrni përfitimet të cilat vijnë nga mjalti atëherë pastërtia e mjaltit është ajo që duhet marrë parasysh para se ta blini atë.

Tetë dekada me Tomin dhe Xherrin

Një mace e animuar, e bezdisur nga jetesa e një miu në shtëpinë e tij, kurdis kurthe për ta nxjerrë atë jashtë. Miu, i mençur për ...

Pse nuk duhet ta lini kurrë celularin në karikim afër krevatit gjatë natës

Lënia e telefonit në karikim, sidomos gjatë natës është një zakon i keq që duhet të eliminohet sa më shpejt të jetë e mundur sepse mund të jetë ...

Një grua vdes në Australi në garën e ngrënies së ëmbëlsirave

Një grua ka vdekur në Australi ndërsa po merrte pjesë në një garë për të ngrënë sa më shumë “lamingtons”, një tortë tradicionale e mbuluar me çokollatë ...

Hudhra lufton gripin

Hudhra është e njohur për funksionin e saj për rritjen e imunitetit.

Sa më shumë lexoni, aq më vonë plaket truri

Studimi hap mendjen, por gjithashtu ndihmon për ta mbajtur atë në formë për shumë vite. Sa më i lartë niveli i arsimimit, rënia konjitive ose humbja e ...

Veprimet për ta rritur dëshirën e fëmijës për mësim

Ekzistojnë disa veprime me ndihmën e të cilave prindërit mund t’i ndihmojnë fëmijës në zgjimin e dëshirës për mësim