Postet nga: ndryshe

Gjashtë pajisjet që shpenzojnë më së shumti rrymë në shtëpi

Nga gjashtë pajisje ju vjen fatura më e lartë e energjisë.

Mos i shtyni punët e vështira për më vonë

Sipas hulumtimeve psikologjike, ajo që na duhet të gjithëve është një sistem për të mbaruar sa më shumë punë.

Çka duhet të përdorni kundër dhimbjeve të fytit

Mollët e pjekura jo vetëm që kanë një efekt pozitiv në luftimin e dhimbjes së fytit, por ato janë gjithashtu të mira edhe kundër humbjes së zë...

Nëntë ushqimet për pastrimin e arterieve

Për të mbrojtur zemrën tuaj, ndonjëherë nuk keni nevojë për ilaçe, por ushqim të vërtetë.

Pse nuk duhet ta merrni telefonin në takime

Ju bezdisni shefin dhe kolegët tuaj sa herë kapni telefonin tuaj gjatë takimeve, thotë studimi nga Shkolla e Biznesit USC Marshall, dhe nëse punoni me gra dhe me ...

Mos hani ushqim djegës nëse keni probleme me gjumin

Nëse në mes të natës zgjoheni nga ankthi, në të cilin dikush ju ndjek me sharrë motorike, duhet të mendoni nëse në mbrëmje keni ngrënë ...

Pse trupi kërkon më shumë ushqim në dimër

Trupi i njeriut është në gjendje të flasë dhe të shprehet qartë për atë që ka nevojë.

Janari është ‘muaji më i rëndë’ për ndryshime

Fillimi i vitit zakonisht është kohë e vendimeve dhe shumica e njerëzve në janar marrin vendime. Mirëpo, një numër i madh njerëzish shpejt heqin dorë.