Postet nga: ndrec dodaj

Rahovecasi i akuzuar për vrasjen e vëllait lirohet nga akuza

Gjyqtari Shaqir Zika, në mungesë të provave sot ka liruar nga akuza e vrasjes së rëndë dhe armëmbajtjes pa leje të akuzuarin Arben Morina.

Pal Lekaj ballafaqohet në gjykatë me ekspertin financiar

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për subvencionet e shpërndara në Gjakovë, sot nën udhëheqjen e kryetarit të trupit gjykues ...

Shtyhet gjykimi ndaj Pal Lekajt dhe të tjerëve për subvencionet e komunës

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për subvencionet e shpërndara në Gjakovë, u shty për nesër për mungesë të avokatit.

Shkaku i COVID-19, shtyhet gjykimi ndaj Pal Lekajt dhe të tjerëve për subvencionet e komunës

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për subvencionet e shpërndara në Gjakovë, pas tre muajsh nga mbajtja e seancës së fundit, ishte ...

Arsyetimi i gjykatës për dënimin e Pjetër Ndrecajt

24 vite e 6 muaj burgim ishte dënimi që iu dha Pjetër Ndrecajt, për vrasjen e gruas së tij Valbonës dhe vajzës së tij klarës 9 vjeç...

Inspektori i ATK-së i akuzuar se mori ryshfet para e karrige, deklarohet rreth fajësisë

Në rastin e Driton Fetahu ish-inspektor i ATK-së, e Bledar Hasku kontabilist, të akuzuar për vepra që ndërlidhen me korrupsion, sot para gjykatësit Nikollë Komani ata u ...

Gjakovë, prokurori kërkon shtyrjen e seancës për përmirësim të aktakuzës

Driton Fetahu ish-inspektor i ATK-së dhe Bledar Haskaj kontabilist, dolën sot para gjykatësit Nikollë Komani, për t`u deklaruar rreth aktakuzës së Prokurorisë.

Udhëtimi i prokurorit për në Amerikë shtyn gjykimin ndaj Pal Lekajt për subvencionet e komunës

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për subvencionet e shpërndara në Gjakovë, pas tre muajsh nga mbajtja e seancës së fundit, ishte ...