Postet nga: Ndotja e ajrit

Ndikimi afatgjatë i tymit të zjarreve tek shëndeti i njeriut

Sipas specialistëve të shëndetit publik, pasojat nga ndotja e ajrit e shkaktuar nga zjarret në Evropën Jugore dhe Amerikë mund të kenë ndikim afatgjatë.

Agjencia Evropiane e Mjedisit: Ndotja e ajrit vret 1200 fëmijë dhe adoleshentë në Evropë çdo vit

Ndotja e ajrit vret më shumë se 1200 fëmijë dhe adoleshentë në vit në Evropë, sipas një raporti të publikuar nga Agjencia Evropiane e Mjedisit (EEA) të hënën.

Studimi: Covid-i afagjatë i lidhur me ekspozimin ndaj ndotjes së ajrit tek të rinjtë

Megjithëse infeksionet e COVID-19 janë zakonisht më pak të rënda tek të rriturit e rinj, kjo nuk do të thotë se ata nuk janë ende në rrezik të ...

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit me fushatë për cilësinë e ajrit në Kosovë

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit në Kosovë (AMMK), ka filluar një fushatë për cilësinë e ajrit në Kosovë.

AMMK: Industria, transporti dhe sektori i djegieve të vogla janë ndotësit më të mëdhenj të ajrit

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës ka publikuar raportin vjetor për gjendjen e ajrit në Kosovë për vitin 2021 ku thuhet se procesi i identifikimit të ...

Cilësi mesatare e ajrit sot në Prishtinë

Cilësia e ajrit mëngjesin e sotëm në Prishtinë është mesatare.

Cilësi mesatare e ajrit sot në Prishtinë

Cilësia e ajrit mëngjesin e sotëm në Prishtinë është mesatare.

Cilësi mesatare e ajrit sot në Prishtinë

Cilësia e ajrit në pasditen e së dielës në Prishtinë është mesatare.