Postet nga: Ndotja e ajrit

Amnistia e krimeve ndaj resurseve shtetërore të qymyrit

Ndjekja e krimeve në ambient është problematikë tjetër e cila vazhdon të mos ketë vëmendjen e duhur. Në gjykatat e Kosovës vazhdojnë të mbesin të patrajtuara qindra ...

Ajri i ndotur dhe (pa) pastërtia në komunat e Kosovës

Ndotja e ajrit është shkaktar i qindra vdekje të parakohshme në Kosovë dhe vështirëson jetesën e atyre me sëmundje respiratore.

Cilësi e dobët e ajrit në disa qytete të Kosovës

Qytetet si Gjilani, Obiliqi, Prishtina, kanë cilësi të dobët të ajrit sot.

Cilat janë efektet e ndotjes së ajrit në shëndet?

Ndotja e ajrit ka ndikime të konsiderueshme në shëndet, mjedis dhe ekonomi.

Ajër i pashëndetshëm në Prishtinë

Ajri në Prishtinë në këto orë të paradites është i pashëndetshëm

Raporti i IHMK-së, në dhjetor Peja me ajrin më të ndotur në Kosovë

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës (IHMK) ka publikuar raportin e cilësisë së ajrit në Kosovë për muajin dhjetor.

Ajri i pashëndetshëm në Prishtinë

Ndotja e ajrit në Prishtinë është e pashëndetshme. Sipas parametrave të ndotjes së Ajrit të vendosur në  Ambasadën Amerikane në Prishtinë, del të jetë ndotja në nivelin 176 të ...

Prishtina sot me cilësi mesatare të ajrit

Cilësia e ajrit sot në Prishtinë është në nivel mesatarisht të mirë.