Postet nga: Naser Sopjani

Përfundon procesi gjyqësor ndaj ish-drejtorit të NLB

Procesi gjyqësor ndaj ish-drejtorit të NLB-së, Ismajl Rudari ka përfunduar me dhënien e fjalës përfundimtare nga avokati i tij Naser Sopjani.

Prokurori rikualifikon veprën penale ndaj ish-drejtorit të NLB-së

Prokurori Arian Gashi ka vendosur që t`ia rikualifikojë veprën penale ish drejtorit të akuzuar Bankës NLB, Smajl Rudarit.

Ish-drejtori i Bankës NLB zgjedh heshtjen në Gjykatë

 

Dështon seanca ndaj ish-drejtorit të bankës 'NLB'

Ka dështuar të mbahet seanca ndaj të akuzuarit Ismajl Rudari, ish-drejtorit të ekspoziturës së bankës NLB, i akuzuar nga prokuroria për përvetësim në detyrë ...

Kërkohet ekspertizë financiare në gjykimin e ish-Drejtorit të NLB-së

Në gjykimin ndaj ish-drejtorit të bankës NLB, Ismajl Rudari, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, prokurori kërkoi të bëhet një ekspertizë financiare.

Avokati kishte rast vdekje, dështon seanca ndaj ish-drejtorit të NLB-së Ismajl Rudari

Gjykimi ndaj ish-drejtorit të bankës NLB, Ismajl Rudari, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare në mungesë të avokatit Naser Sopjani është shtyrë.

Rrëfimi i gruas nga Podujeva që hajnat i vodhën 60 mijë euro dhe 1 kg dukat

Në gjykimin lidhur me grabitjen e 60 mijë eurove, një kilogrami ar, si dhe gjësendeve të tjera me vlerë, për çka akuzohen Edon Qibukqiu, Ridvan Islami, Beqir Zeneli dhe ...

Rrëfimi i Zenel Dushicës për rrahjen nga Policia në Gjilan

Në gjykatën e Gjilanit, ka vazhduar procesi gjyqësor ndaj të akuzuarve Zenel, Muharrem e Izat Dushica nga Gjilani, për shkak se dyshohen që kanë kryer veprën ...