Postet nga: Eroll Gashi

Përplasje mes gjyqtarit dhe sekretarit të Qendrës së LVV-së në Prishtinë

Sekretari i Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë, Egzon Azemi, sot është paraqitur në Gjykatën e Prishtinës në cilësinë e të akuzuarit për ...

Gjyqtari demanton mediat, mohon se ka urdhëruar arrestimin e Xhelal Sveçlës

Një numër i madh i mediave kanë raportuar sot se Gjykata Themelore e Prishtinës ka urdhëruar policinë që ta sjellë me forcë në seancë gjyqësore Ministrin ...

Shtyhet përsëri seanca gjyqësore për gazin lotsjellës

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarave Haxhi Shala dhe Ismaijl Kurteshi, të akuzuar për hedhjen e gazit lotsjellës në Kuvend, ka dështuar përsëri.

Gjykimi ndaj Haxhi Shalës dhe Ismajl Kurteshit për hedhje të gazit lotsjellës

 

Lirohet nga akuza avokati Tomë Gashi

Avokati Tomë Gashi u lirua nga akuza për shkelje të fshehtësisë së procedurës sot në Gjykatën e Prishtinës.

Shtyhet për nesër shpallja e aktgjykimit ndaj avokatit Tomë Gashi

Është shtyrë për nesër shpallja e aktgjykimit ndaj avokatit Tomë Gashi, i cili po akuzohet për shkelje të fshehtësisë së procedurës.

Mbahet seanca ndaj avokatit Tomë Gashi, aktgjykimi pasnesër

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësore ndaj avokatit Tomë Gashi, i cili po akuzohet për shkelje të fshehtësisë së procedurës.