Postet nga: arian gashi

Mbledhja e KPK-së, raportohet për numër të ulët të prokurorëve në Prokurorinë e Mitrovicës

Pikë kryesore e mbledhjes së 246-të të Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK) ishte trajtimi i kërkesës së kryeprokurorit të Prokurorisë së Mitrovicës, Ismet Ujkani, i ...

Dënim me burg për gardianin e akuzuar se futi drogë në Qendrën e Paraburgimit

Gjykata e Prishtinës ka shpallur aktgjykimin ndaj oficerit korrektues në Qendrën e paraburgimit në Prishtinë Ragip Zeneli si dhe të akuzuarit tjetër Blerim Sinani.

Dënohet me burg inspektori i ndërtimit i Komunës së Prishtinës i kapur në flagrancë duke marrë ryshfet

Gjykata e Prishtinës ka shpallur sot aktgjykimin në rastin e inspektorit të ndërtimit të Komunës së Prishtinës, Gafurr Rexha, i akuzuar për marrje ryshfeti.

Ish-drejtori i Drenasit del në gjyq për banesat e komunës të lëshuara me qira

Sot në gjykatën e Prishtinës ka filluar gjykimi ndaj Idriz Hysenaj i cili po akuzohet si se si person zyrtar fillimisht si asamblist i Kuvendit Komunal të Drenasit ...

Rojtari i pyllit pranon fajin, dënohet me burgim me kusht

Gjykata e Prishtinës e ka dënuar me dy vite burgim me kusht, rojën e pyllit në zonën e Orllanit të Podujevës, Nexhmi Selmani.

Nis sërish gjykimi i ish-inspektorit për ndërtimet në mihjen e re në Obiliq

Ish- drejtori i inspeksionit në Komunën e Obiliqit, Avdi Mjeku, u ul sot prapë në bankën e të akuzuarit për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Përfundon procesi gjyqësor ndaj ish-drejtorit të NLB

Procesi gjyqësor ndaj ish-drejtorit të NLB-së, Ismajl Rudari ka përfunduar me dhënien e fjalës përfundimtare nga avokati i tij Naser Sopjani.

Gjykimi i ish-drejtorit të NLB Bankës për përvetësimin e mbi 305 mijë eurove, dëshmon eksperti financiar

Eksperti financiar, Xhevdet Krasniqi, ka dëshmuar sot në gjykimin e drejtorit të NLB Bankës, Ismail Rudari, i cili po akuzohet se ka përvetësuar 305 mijë e 420 euro ...