Postet nga: nafta

Protestë në Paris kundër rritjes së çmimit të karburanteve

Policia në Paris ka përdorur gaz lotsjellës dhe topa uji për të shpërndarë protestuesit, të cilët po protestojnë për të dytën javë me ...

Rusia, Arabia Saudite zgjerojnë bashkëpunimin në fushën e naftës

Rusia dhe Arabia Saudite thanë se u pajtuan për të zgjeruar bashkëpunimin në çështjet e naftës dhe të gazit.

Arsyet e shtrenjtimit të naftës për së paku 4 euro-cent në litër

Çmimi i naftës dhe i benzinës në Kosovë është rritur. Këtë e ka konfirmuar Fadil Berjani, kryetar i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës ...

Gjykata sot shpall aktgjykimin në gjyqin për furnizim të shkollave me naftë jocilësore

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë sot pritet që të shpallet aktgjykimi në rastin e Kujtim Bucaliut dhe kompanisë HIB Petrol Sh.P.K, për mashtrim të Komunës ...

Dizeli Vështirë të Ndalohet në Gjermani Para 2020-ës

Çdo ndalim për naftën sintentike (dizel) do të marrë dy vjet kohë për t’u zbatuar, në mënyrë që qytetet e prekura të gjejnë mënyra ...

Rritet Çmimi i Naftës

Çmimet e naftës kanë qëndruar sot në afërsi të maksimumit dyvjeçar për shkak të rënies së rezervave në ShBA.

Qeveria Haradinaj do Kontrollojë çdo Cisternë të Naftës

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani tha se MTI së bashku me doganën kanë lëshuar shkresë që të gjitha autobotet që hyjnë me derivate të naftës ...

Ndotja Sjell Sëmundje dhe Varfëri në Zonat Naftënxjerrëse [VIDEO]

Ndotja Sjell Sëmundje dhe Varfëri në Zonat Naftënxjerrëse [VIDEO]

Me 1 prill 2015, një pus nafte i kompanisë Bankers Petroleum i shenjuar me emrin P29A shpërtheu në fshatin Marinzë, 10 kilometra larg qytetit të Fierit, duke e detyruar qeverinë të ...