Postet nga: MPB

Mbetet peng vazhdimi i kontratës së sekretarit të UP-së për shkak të dy interpretimeve të ndryshme nga MPB

Dy interpretime të kundërta për të njëjtën çështje, të lëshuara nga Ministria e Punëve të Brendshme, kanë shkaktuar dilema dhe e kanë lënë ...

54 afganë largohen nga Kosova për në ShBA

Ministria e Punëve të Brendshme ka bërë të ditur se 54 qytetarë afganë sot në mëngjes janë larguar nga Kosova për në ShBA.

Kosova rrezikon të humbë miliona euro nga BE-ja nëse nuk i përmbush synimet për reformën në administratën publike

Kosova rrezikon të humbë miliona euro nga Bashkimi Europian nëse nuk arrin t'i përmbush synimet e vendosura për reformën në administratën publike deri në fund ...

Rrëfime se si u manifestua ekstremizmit fetar në xhamitë e Kosovës

“U krijua një huti, një paqartësi, njerëzit kur e kryenin namazin me zë bërtisnin amin”, kështu e përshkruan ndryshimin dhe manifestimin e rrymave të reja ...

MPB lëshon 58 mijë stikera për targat e automjeteve nga Serbia

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se deri më tani në mbarë territorin e Republikës së Kosovës, kanë administruar gjithsej 58 e 27 stikera për targa.

MPB administron mbi 17 mijë stikera për targa të makinave

Ministria e Punëve të Brendshme përmes një njoftimi ka bërë të ditur se deri tani janë administruar 17,090 stikersa për targa të makinave.

MPB: Qytetarët e pajisur me tabela të përkohshme të makinave po kërcënohen

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se qytetarët të cilët janë pajisur me tabela të përkohshme tw automjeteve, janë duke u kërcënuar nga ...

Sveçla: Kemi dëshmi të presionit nga Serbia mbi qytetarët serb në Kosovë për të protestuar

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla ka thënë se posedojnë dëshmi të presionit nga strukturat paralele serbe ndaj banorëve serb në ...