Postet nga: Monopoli i naftës

Autoriteti i Konkurrencës reagon pas krijimit të monopolit për shënjimin e naftës

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ka reaguar pas krijimit të monopolit për shënjimin\markimin e naftës .

Rukiqi kërkon nga Komisioni për Ekonomi që të trajtohet çështja e monopolit të naftës

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK) Berat Rukiqi në takimin e tij më anëtarët e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ...

Ish-ministri Hasani: Monopoli i naftës ka qenë plan i njerëzve të Nismës Socialdemokrate

Në emisionin “Kallxo Pernime” po transmetohet hulumtimi rreth krijimit të trupave inspektuese për kontrollin e cilësisë së naftës.

‘Pingpongu’ mes kryeministrit Hoti dhe ministrit Krasniqi për shfuqizimin e udhëzimit administrativ për kontrollin e naftës

Emisioni “Kallxo Pernime” po transmeton hulumtimin rreth krijimit të trupave inspektuese për kontrollin e cilësisë së naftës.

Shoqata e Naftëtarëve kërkon shfuqizimin e udhëzimit administrativ për kontrollin e naftës

Shoqata e Naftëtarëve të Kosovës ka kërkuar Komisioni i angazhuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë për plotësim ndryshimin e Udhëzimit Administrativ pë...

Vazhdon zvarritja për shfuqizimin e udhëzimit administrativ për monopolin e naftës

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti dhe Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ende nuk janë dakorduar për shfuqizimin e udhëzimit administrativ që krijon monopol në fushën ...

Hoti i kërkon edhe një herë ministrit Krasniqi shfuqizimin e udhëzimit për monopolin e naftës

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti i ka lënë edhe disa ditë kohë Ministrit të Tregtisë nga Nisma Socialdemokrate, Vesel Krasniqi që ta shfuqizojë një udhëzim administrativ që parashihte ...