Postet nga: Autoriteti i Konkurrencës

Autoriteti i Konkurrencës: Kemi nisur procedurë hetimore ndaj 'Devolli Corporation Sh.p.k' dhe 'Kujtesa Net Sh.p.k'

Autoriteti i Konkurrencës ka njoftuar se ka filluar procedurën hetimore ndaj dy ndërmarrjeve, Devolli Corporation Sh.p.k dhe Kujtesa Net Sh.p.k, për dyshimet ...

AKRK i shqipton ndërmarrjes MTS gjobë mbi 1.56 milion euro

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës njofton se ndërmarrjes MTS d.o.o, filial i Telekomit të Serbisë në Kosovë, i ka shqiptuar gjobën ...

Autoriteti i Konkurrencës po heton ‘Ibër Lepencin’ për shitjen e energjisë

Autoriteti i Konkurrencës së Kosovës është duke hetuar ndërmarrjen ‘Ibër Lepenci’ për tenderin për shitjen e energjisë për të cilin ishte gjobitur mbi 100 ...

Vendoset çmimi tavan për naftën dhe produktet e saj

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka marr vendim për caktimin e çmimit dhe masave tjera mbrojtëse për produktet e naftës të pë...

Autoriteti i Konkurrencës nis hetim ndaj filialit të Telekomit të Serbisë në Kosovë

Autoriteti i Konkurrencës në Kosovë ka njoftuar se ka nisur hetim ndaj MTS D.O.O, filialit të Telekomit të Serbisë në Kosovë.

Qeveria ndryshon emrat e propozuar për udhëheqjen e Autoritetit të Konkurrencës

Qeveria ka ndryshuar emrat e të propozuarve për anëtarë të Komisionit të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës.

Drejtori i AKK-së: Ndëshkimi për rritje të çmimeve është deri në 10% të qarkullimit

Drejtori i përgjithshëm i Autoritetit të Konkurrencës, Sakip Imeri, në emisionin “Kallxo Përnime” ka bërë të ditur se kompanitë për rritje të çmimeve mund ...

Qeveria sot voton për udhëheqjen e re të Autoritetit të Konkurrencës

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, siç ka mësuar KALLXO.com, do të votohen propozimet për kandidatët për kryetar, zëvendëskryetar dhe ...