Postet nga: dronet bayraktar

Kurti vizitoi fabrikën ku prodhohen dronët "Bayraktar", sheh nga afër prototipin e fluturakes luftarake "Kizilelma"

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë qëndrimit në Stamboll vizitoi fabrikën e prodhimit të dronëve ushtarakë "Bayraktar", me ç’rast u prit nga drejtori ekzekutiv, Haluk Bayraktar ...

Dronët “Bayraktar” fluturuan mbi Kuçovë

Dy dronë Bayraktar, paralelisht me njëri tjetrin, për të parën herë fluturuan në qiellin e Shqipërisë.

Droni ‘Bayraktar’ i Kosovës filmohet në Gjakovë - VIDEO

Dronët Bayraktar TB-2, të cilët në korrik të këtij viti i janë shtuar arsenalit të Ushtrisë së Kosovës, janë vënë në përdorim për ...

A ka Kosova pilotë të dronëve dhe cilat janë funksionet e dronëve "Bayraktar"?

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqendonci, ka folur për dronët "Bayraktar" dhe funksionin e tyre.

Ministria e Mbrojtjes për përdorimin e dronëve: Ekziston korniza brenda FSK-së që e rregullon këtë aspekt

Për përdorimin e dronëve Bayraktar TB-2, të cilat i janë shtuar arsenalit të ushtrisë së vendit, e që ishin prezantuar nga kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ...

Shqipëria blen dronë nga Turqia

Shqipëria ka nënshkruar një marrëveshje për blerjen e një flote të avionëve ushtarakë pa pilot nga kompania turke “Bayraktar”.

Kosova e interesuar për dronët "Bayraktar" të Turqisë

Kosova e ka në agjendë dhe po punon për çështjen e blerjes së dronëve të prodhimit turk "Bayraktar".

"Dronët Bayraktar kurrë nuk do t’i shiten Rusisë"

Drejtori i përgjithshëm i kompanisë turke Baykar, e cila prodhon dronët ushtarakë Bajraktar, Haluk Bayraktar, tha se kjo kompani nuk do t’i shesë kurrë dronë Rusisë, ...