Postet nga: Ministria e Infrastrukturës

Cilat janë rrugët me rrezikshmëri më të lartë pas reshjeve të borës në Kosovë? Flasin nga Ministria e Infrastrukturës

Qamil Feka nga Departamenti i Menaxhimit të Rrugëve në Ministrinë e Infrastrukturës ka informuar për rrugët me rrezikshmëri më të lartë në Kosovë pas reshjeve ...

Zv.ministri Durmishi: Në përgjithësi të gjitha rrugët janë të kalueshme

Zëvendësministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi, ka njoftuar se në përgjithësi të gjitha rrugët janë të kalueshme.

Nuk sigurohet prezenca e pronarit të "Bechtel-Enka" për të dëshmuar në gjykimin ndaj Pal Lekajt dhe të tjerëve lidhur me 53 milionëshin

Në gjykimin ndaj të akuzuarve Pal Lekaj, Nehbi Shatri, Eset Berisha dhe Besim Tahiri për keqpërodrim të detyrës zyrtare, në lidhje me ekzekutimin e 53 milionë eurove pë...

Hovenier reagon pas futjes së Nexhat Krasniqit në listën e të sanksionuarve nga SHBA

Nexhat Krasniqi, shef i prokurimit në Ministrinë e Infrastrukturës, ka hyrë në listën e të sanksionuarve të Departamentit amerikan të Shtetit.

Aliu për rrugën Prishtinë-Podujevë: Punimet janë intensifikuar, po bëjmë çmos të përfundohet sa më parë

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka publikuar disa pamje nga punimet në rrugën Prishtinë-Podujevë.

Rruga Podujevë-Prishtinë me material ilegal, bllokohen ekskavatorët e kompanisë

Para disa javësh kryeministri Albin Kurti inauguroi punimet për zgjerimin e rrugës Podujevë-Prishtinë.

Kompanitë që po ndërtojnë rrugën Prishtinë – Podujevë me gjoba për nxjerrje ilegale të mineraleve

Kompanitë që kanë fituar kontrata nga Ministria e Infrastrukturës për të ndërtuar rrugën Prishtinë – Podujevë, rezultojnë se në të kaluarën kanë pasur gjoba të shqiptuara ...

Raportimet për import të shtyllave, Aliu: Kompania private importoi lëndë të parë nga Serbia, jo ministria

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka mohuar përfshirjen e dikasterit që ai drejton, në importin e lëndës së parë nga Serbia, ...