Postet nga: Ministria e Infrastrukturës

Flet sekretari i pezulluar i Ministrisë së Infrastrukturës: Çdo ditë kam presion nga grupet kriminale

Sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës, Izedin Bytyqi i cili u pezullua nga pozita e tij sot nga Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi përmes një konference për ...

Pezullohet përsëri Izedin Bytyqi, sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës (DOKUMENT)

Ka vazhduar “loja e pingpongut” me sekretarin e Ministrisë së Infrastrukturës, Ized Bytiçin.

Sekretari i ri i Ministrisë së Infrastrukturës mungoi 121 ditë në punë pa vendim për pushim

Sekretari i ri i Ministrisë së Infrastrukturës, Zymer Avdullahu, vitin e kaluar ka munguar 121 ditë në punë pa e hapur apo mbyllur pushimin.

Sekretari i ri i MI-së vendimin e parë e mori për ish-shefin e prokurimit, Nexhat Krasniqi

Zymer Avdullahu është emëruar Sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Infrastrukturës.

Shkarkohet sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës

Ministri në detyrë i Infrastrukturës, Arban Abrashi ka liruar nga detyra Sekretarin e Përgjithshëm të kësaj Ministrie, Izedin Bytyqi.

Pas shumë vonesave Prishtina fut në plan realizimi ‘rrugën A’ dhe kolektorin në ‘Kalabri’

Në vitin 2019 ka qenë në plan të filloj ndërtimi i ‘rrugës A’, e cila do lidhte Lagjen e Spitalit, 'Kalabrinë' dhe 'Matin 2', por e gjitha kjo ...

Ministria e Infrastrukturës: Rrugët janë të qarkullueshme

Ministria e Infrastrukturës, ka njoftuar se gjendja e rrugëve pas reshjeve të borës është e mirë dhe e qarkullueshme.

Të gjitha rrugët e kalueshme, ministri Abrashi bën apel për vozitje me kujdes

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se përkundër reshjeve të vazhdueshme të borës, të gjitha rrugët janë të kalueshme.