Postet nga: Ministria e Infrastrukturës

Shoqata e Transportit Rrugor të Udhëtarëve nesër dorëzon padi kundër vendimit të Ministrisë së Infrastrukturës

Shoqata e Transportit Rrugor të Udhëtarëve nesër do të dorëzojë padi kundër Ministrisë së Infrastrukturës rreth vendimit për përgjysmimin e çmimit të ...

Shtyhet për 15 mars fillimi i vendosjes së letrave ngjitëse për identifikimin e veturave të paregjistruara

Ishte planifikuar që të fillojë më 1 mars por tashmë është shtyrë për 15 mars nisja e implementimit të projektit për vendosjen e letrave ngjitëse (sticker), i cili ka ...

Dosja e Prokurorisë: Dëshmitari rrëfen presionin që i ishte bërë nga këshilltari i Pal Lekajt në rastin e 53-milionëshit

Një aktakuzë e publikuar në fillim të këtij muaji ngre dyshime se ish-ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, këshilltari i tij i lartë politik, Eset Berisha dhe Nebih ...

Ministria e Infrastrukturës hap tender mbi 16 milionë euro për mirëmbajtjen dimërore të dy autostradave

Ministria e Infrastrukturës ka hapur një tender, të ndarë në 4 Lote me vlerë të parashikuar prej 16 milionë e 400 mijë euro, për mirëmbajtjen dimërore të dy autostradave, “...

Transportuesit e mallrave vazhdojnë të paguajnë taksën në Han të Elezit, kompania padit Ministrinë

Transportuesit e mallrave që hyjnë tranzit në afërsi të pikës kufitare të Hanit të Elezit po vazhdojnë të paguajnë një taksë në vlerë deri 40 euro, ndonëse të ...

Ministria i largon barrierat te terminali doganor në Han të Elezit

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se i kanë larguar barrierat metalike që ishin të vendosura në terminalin doganor në Han të Elezit.

Rruga deri tek aktakuza - Çka ndodhi dhe pse u paguan 53 milionë euro?

Ish-ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ish- këshilltari i tij Eset Berisha dhe ish- zyrtari i Ministrisë së Infrastrukturës Nebih Shatri janë pjesë e aktakuzës së ngritur ...

Gjendja e rrugëve pas reshjeve të borës

Gjendja e rrugëve në tërë territorin e Kosovës është e mirë sipas Ministrisë së Infrastrukturës edhe pse disa qytetarë janë ankuar për rrugë të papastruara.