Postet nga: Ministria e Financave

Anulohet konkursi për drejtor të Doganës së Kosovës

Ministria e Financave ka njoftuar që është anuluar konkursi për drejtor të përgjithshëm të Doganës së Kosovës.

Ministria e Financave shtyn afatin për raportim financiar të të gjitha bizneseve

Ministria e Financave ka nxjerrë vendimin për shtyrje të afatit të raportimit financiar të të gjitha bizneseve në Kosovë për vitin kontabël 2019.

Ministrja e Financave: Janë ekzekutuar pagesat për skemat pensionale, sociale dhe subvencionimin e qirasë

Thesari i Kosovës sot ka ekzekutuar pagesat për skemat pensionale dhe sociale për 289,613 përfitues për këtë muaj.

Ministrja Bajrami kërkon që të shpejtohet zbatimi i marrëveshjeve të nënshkruara me BERZh-in

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka pritur në takim drejtorin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZh) në Kosovë, Neil Taylor, me të cilin ka diskutuar ...

Qeveria miraton ndryshime të përkohshme të rregullave fiskale

Qeveria e Kosovës e udhëhequr nga Avdullah Hoti ka miratuar ndryshime të përkohshme të rregullave fiskale të buxhetit.

Fillon pagesa për përfituesit e Pakos nga familjet që nuk kanë asnjë të punësuar

Ministria e Financave dhe Transfereve ka njoftuar se sot ka filluar ekzekutimi i pagesave për Pakon Emergjente Fiskale, për pëfituesit e masës 15, që janë familjet që ...

Qeveria ndan rreth 11 milionë euro për implementimin e pakos emergjente

Në mbledhjen e 32-të të Qeverisë së Kosovës, është miratuar vendimi për ndarjen e mjeteve financiare për zbatimin e Pakos Emergjente Fiskale.

Zëvendësministri i Financave: Deri në fund të muajit maj zgjat kompensimi i pagave

Agim Krasniqi, zëvendësministër i në detyrë i Financave dhe Transfereve, tha se ekzekutimi i kompensimit të pagave për punëtorët privatë, si pjesë e Pakos ...