Postet nga: arkat fiskale

Reforma në fiskalizim e propozuar nga Ministria e Financave mund ta kthej gjithë procesin në pikën zero

Artikull i Sponzorizuar nga Enternet

Afaristi nga Prizreni: Arkat fiskale i kemi blerë më së shtrenjti në rajon

Kryetari i Shoqatës së Zejtarëve dhe Afaristëve të Prizrenit, Nexhmidin Hoti, ka folur për sfidat rreth fiskalizimit të bizneseve.

Përfaqësuesi i kompanisë së arkave fiskale kundërshton reformën për fiskalizim

Edip Gashi nga kompania “Enternet”, e licencuar për shitjen e arkave fiskale, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se po e kundërshtojnë reformën në fiskalizim ...

Reformat për arkat fiskale, a do të hiqet kontrolli i detyrueshëm çdo 24 muaj?

Udhëheqësi i Divizionit për Arka Fiskale në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK), Rexhep Krasniqi, në emisionin "Kallxo Përnime" ka folur rreth përmbajtjes së ...

Reforma fiskale – LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për reformën fiskale në Kosovë, gjegjësisht obligimin e bizneseve për t’u pajisur me arka fiskale ndër vite.

Shumica e bizneseve ende pa arka fiskale

Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ...

Pas raportimit në KALLXO.com, inspektorët e ATK-së gjejnë shkelje në një subjekt afarist

Pas publikimit të materialeve senzibilizuese në KALLXO.com, ku kemi inkurajuar qytetarë të raportojnë sjellje të dyshimta të taksapaguesve, qytetarët kanë raportuar për moslëshim të kuponëve ...

Dhjetëra milionë euro të harxhuara për arkat fiskale të cilat nuk funksionojnë

Në fund të muajit korrik strukturat e Kontrollit Tatimor vërshuan drejt plazheve dhe zonave turistike të vendit dhe pasi morën në sitë mijëra biznese, bllokuan aktivitetin pë...