Postet nga: Ministria e Financave

"Sikur ta gëzoja së paku një a dy vjet": Betejë e gjatë për pensionin e dyfishtë

Pas tre vjetësh betejë ligjore, Fitorja ka shpresë se do t’i rikthehet pensioni kontribut-pagues.

302 pozita të lira të punës në katër komunat me shumicë serbe në veri, ftohen qytetarët të aplikojnë në Zyrën e Punësimit

Ministria e Financave ka ftuar punëdhënësit dhe punëkërkuesit në katër komunat me shumicë serbe në veri të Kosovës, Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin ...

Hulumtimi i Kallxo Përnime për dyshimet për mashtrime ndaj pensionistëve, deklarohet Ministria e Financave

Ministria e Financave ka reaguar në lidhje me dyshimet për mashtrime ndaj pensionistëve në Kosovë, pak ditë pas publikimit të hulumtimit të emisionit Kallxo Përnime.

Qeveria ridërgon në Kuvend marrëveshjen ndërkombëtare me OPEC-un

Qeveria e Kosovës ka miratuar dhe ka vendosur ta riprocedojë në Kuvendin e Kosovës marrëveshjes ndërkombëtare me Fondin Zhvillimor të OPEC-ut. Kjo marrëveshje nuk ...

Stafi civil dhe politik i Kuvendit marrin shtesën prej 600 eurosh që ua kishte "bllokuar" Thesari

Një shtesë prej 600 eurosh neto, apo 701 eurosh bruto, që ishte vendosur t’u ndahej të gjithë zyrtarëve të stafit civil dhe këshilltarëve politik të Kuvendit të Kosovë...

Murati: Këtë vit pritet të kemi 'boom' të investimeve kapitale

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka thënë se investimet kapitale në vitin 2023 kanë shënuar rritje prej 33 përqind, që sipas tij është niveli më i lartë ndonjëherë.

Aprovim marrëveshjesh ndërkombëtare e miratim raportesh të vitit 2023, në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës

Qeveria e Kosovës ka marrë dy vendime në një mbledhje elektronike më 29.03.2024, të cilat kanë të bëjnë me me nënshkrimin e marrëveshjes së financimit mes Kosovë...

Deputetët opozitarë ia numërojnë ministrit Murati “premtimet e papërmbushura”

Ministri i Financave, Hekuran Murati është përballur me kritika nga deputetët opozitarë në Komisionin për Shëndetësi, lidhur me skemat sociale dhe pensionale.