Postet nga: Milazim Krasniqi

Milazim Krasniqi paraqet padinë për shpifje ndaj Xhelal Sveçlës

Publicisti dhe profesori universitar, Milazim Krasniqi, përmes një postimi në ‘Facebook’ ka bërë të ditur se sot ka paraqitur në Gjykatë padi për shpifje ndaj zëvendë...

Sveçla pretendon se pas protestës për hapjen e xhamive qëndron Milazim Krasniqi

Një grup qytetarësh përmes një organizimi në “Facebook”, kanë shprehur pakënaqësinë e tyre kështu duke kërkuar hapjen e xhamive në mënyrë që të ...

UP: Fillojnë ligjëratat online në Departamentin e Gazetarisë

Departamenti i Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës ka filluar nga sot t’i mbajë ligjëratat online përmes grupeve në Facebook të cilat janë përdorur edhe më ...

Studentët e Gazetarisë nxjerrin revistën “INTRO”

Studentët e Departamentit të Gazetarisë të Fakultetit Filologjik të UP-së në bashkëpunim me profesorët dhe Institutin për Politika Zhvillimore (INDEP) kanë lansuar revistën “INTRO” pë...

(FOTO) Dëme të mëdha nga shiu në Fakultetin e Shkencave dhe të Filologjisë

Shiu i rrëmbyeshëm që ka rënë dje tërë ditën dhe ditën e sotme, e ka dëmtuar një pjesë të Fakultetit të Filologjisë dhe ...

Milazim Krasniqi nuk i kujton fjalët e Rugovës që i citoi sot Hashim Thaçi

Profesori Universitar, Milazim Krasniqi që është edhe njëri nga themeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe një nga njerëzit më të afërt të Presidentit të ndjerë ...

Rreth 50 studentë diplomuan në Depertamentin e Gazetarisë

Rreth 50 studentë kanë diplomuar sot në Depertamentin e Gazetarisë, në Fakultetin e Filologjisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Rugova në Sytë e Dy Ish-Bashkëpunëtorëve të Tij

Sot janë bërë 12 vjet prej vdekjes së presidentit Ibrahim Rugova.