Postet nga: meritokracia

Miku i Blerand Stavilecit dhe Kadri Veselit punësohet inspektor në ATK

Vllaznim Krasniqi, ish-këshilltari i ministrit të zhvillimit ekonomik, Blerand Stavileci është në mesin e 20 inspektorëve të punësuar së fundmi në Administratën Tatimore të Kosovës.

Në test u rendit i 735, miku i Sami Lushtakut punësohet në polici

Procesi i intervistimit në konkursin e fundit për policë në Policinë e Kosovës është shfrytëzuar për rritjen e pikëve të familjarit të një polici dhe ...

O'Connell: Në Agjencinë e Pronave u instalua njeriu i afërt me Fatmir Limajn

Ambasadori i Britanisë së Madhe, Ruairi O’Connell ka qenë mysafir në Lëvizjes FOL ku ka folur për asistencën që britanikët po i japin institucioneve të ...

Nipi i Xhafer Gashit punësohet në 'Hortikulturë' përmes një konkursi kundërthënës

Nipi i kryetarit të Obiliqit, Xhafer Gashit, është punësuar në “Hortikultura", ndërmarrjen Publike të Komunës së Prishtinës që merret me ngritjen, rregullimin dhe mirëmbajtjen e ...

Misioni i pamundur i njeriut me superpërvojë për të gjetur punë në Kosovë

Enis Berisha është njëri prej kandidatëve që ka aplikuar në 7 pozita të larta nëpër institucione e borde të ndërmarrjeve publike të cilat janë monitoruar nga ...

 'Shifti  britanik', skandali me konkursin për drejtor të ATK-së

Ilir Murtezaj ishte ndër kandidatët më pak të poentuar nga dy përfaqësuesit e BDO-së, kompanisë së angazhuar nga Ambasada Britanike për t’i ofruar asistencë ...

Shkelet memorandumi, anëtarët e Bordit të AKP-së u zgjodhën tinëz britanikëve

Kuvendi i Kosovës e ka kompletuar Bordin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit tinëz britanikëve.

Telashet e Komunës së Prishtinës me konkursin për Bordin e 'Prishtina Parking'

Komuna e Prishtinës nuk po arrin të funksionalizojë ndërmarrjen e re, Prishtina Parking. Konkursi për përzgjedhjen e anëtarëve të bordit të ndërmarrjes është ...