Postet nga: Hortikultura

'Demokraci Plus' publikon raportin nga monitorimi i tenderëve të 4 ndërmarrjeve publike

Organizata ‘Demokraci Plus’ (D+) ka bërë monitorimin e tenderëve të katër ndërmarrjeve publike: KRM Ekoregjioni, Hidroregjioni Jugor, Ndërmarrja Publike Banesore dhe Hortikultura.

Komuna e Prishtinës ndan 1.2 milion euro për blerje të luleve dhe fidanëve

Komuna e Prishtinës ka ndarë 1.2 milionë euro për blerje të fidanëve dhe luleve dekorative shumëvjeçare.

Komuna e Prishtinës hap varret vetëm në qytet, në fshatra duhet të organizohen vetë banorët

Ndërmarrja publike ‘ Hortikultura’ e komunës së Prishtinës bënë hapjen e varreve vetëm brenda kryeqytetit, por jo edhe në zonat rurale.

Shkarkohet kryeshefi i “Hortikulturës”

Isak Rakovica është shkarkuar nga pozita e kryeshefit të Ndërmarrje Publike Lokale (NPL) “Hortikultura”.

Hortikultura do të mbjellë 1.2 milion lule gjatë këtij viti

Ndërmarrja komunale e Prishtinës ‘Hortikultura’ planifikon të mbjellë 1 milion e 200 mijë lule gjatë këtij viti.

Komuna e Prishtinës del me sqarim për krasitjen e drurëve në shesh

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se ndërmarrja komunale “Hortikultura” me kërkesë të Drejtorisë së Parqeve ka përfunduar pastrimet sanitare në gjithë qytetin e ...

Hortikultura, njohësi i botanikës e opozita deklarohen për krasitjen e drunjve në Prishtinë (PAMJE)

Gjatë ditës së sotme ndërmarrja publike komunale 'Hortikultura' në Prishtinë ka krasitur drunjtë dekorativ në sheshin ‘Skënderbeu’ dhe ‘Nënë Tereza’.

Prishtina mbjell 1 milion lule në vit, mbi 600 mijë kultivohen në serat e 'Hortikulturës'

Komuna e Prishtinës në baza vjetore furnizohet nga ndërmarrja "Hortikultura" me lule dhe drunj dekorativ që mbillen nëpër hapësira të gjelbra të qytetit.