Postet nga: meritokracia

Ambasada britanike: Ne rekomanduam 3 kandidatë për kryesuesin e bordit të ZRrE-së

Ambasada Britanike, e cila ka marrë pjesë në procesin e përzgjedhjes së kandidatëve për kryesues të bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE), ka thë...

MZhE: Ne në Qeveri dorëzuam 4 kandidatë për ZRrE

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, nuk ka pranuar të flasë për emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’.

Sekretari i Qeverisë nuk përgjigjet rreth fshehjes së emrave të kandidatëve për bordin e ZRrE-së

Sekretari i përgjithshëm i Qeverisë, Fitim Krasniqi, i cili nuk kishte pranuar të flasë para kamerës në emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’, përmes një email-e nga ...

KOSID: Dikush duhet të marrë përgjegjësi për skandalin e ZRRE-së

Rinora Gojani nga Balkan Green Foundation/KOSID në emisionin Drejtësia në Kosovë ka folur për skandalin e fshirjes së emrave të dy kandidatëve për kryesues të ...

Qeveria përdori qasje arbitrare për kryesuesin e bordit të ZRRE-së

Shefi i grupit parlamentar të PSD-së, Dardan Sejdiu e cilëson arbitrare qasjen e Qeverisë për t’i larguar 2 emra nga lista për kryesues të bordit të ZRRE-së.

Hykmete Bajrami: Skandali me emra ka për qëllim ‘trasimin’ e rrugës për njërin nga kandidatët

Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami vlerëson se heqja e dy emrave nga lista e kandidatëve për kryesues të bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë pë...

Mimoza Kusari kërkon hetim për skandalin e nënshkrimit të Haradinajt

Deputetja e Alternativës dhe anëtarja e komisionit parlamentar për zhvillim ekonomik, Mimoza Kusari Lila e ka komentuar skandalin e heqjes së dy emrave nga vendimi i Qeverisë.

Deputeti i AAK-së: Është bërë një ‘pështjellim’ me emrat për ZRrE

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” sonte transmetoi një hulumtim rreth vendimit të qeverisë për dërgimin në Kuvend të listës me emrat e të përzgjedhurve për ...