Postet nga: Mërgim Lushtaku

Deputeti i PDK-së uron Erdoganin

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Mergim Lushtaku, është i pari nga partia e tij që i ka uruar fitoren (sipas ...

Mërgim Lushtaku, pa shtëpi, me shumë biznese e mbi 45 mijë euro ‘cash’

 

Lushtaku: Ramazani na fton për unitet

Nga urimet e shumta të liderëve shtetërorë për Muajin e Shenjtë të Ramazanit edhe deputetët i uruan besimtarëve këtë muaj.

Dështon Seanca për Arratisjen e Sami Lushtakut nga QKUK

Kryetari i komunës së Skënderajt, Sami Lushtaku, dhe 23 të akuzuar të tjerë për arratisjen nga Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) kanë dalë sot para gjykatë...

Mërgim Lushtaku: Do ta Votoj Qeverinë Haradinaj

Deputeti I PDK-së Mërgim Lushtaku tha se do ta votojë qeverinë Haradinaj, edhe pse deklaroi se ka pasur nevojë për konsultime.

Mërgim Lushtaku, 90 Mijë Euro të Thata

Në deklarimin e pasurisë të publikuar nga Agjencia Kundër Korrupsionit, Lushtaku i ka deklaruar 90 mijë e 500 euro para të gatshme.

Mërgim Lushtaku i Hyn Biznesit të Ndërtimit të Hekurudhave

Ky është aktiviteti i parë i biznesit ‘KONIPROJEKT SH.P.K’, i listuar në Agjencinë për Regjistrimin e  Bizneseve (ARBK), ndërsa aty përfshihen edhe disa aktivitete të ...

Sami Lushtaku Kthehet në Burgun e Dyzit

Sami Lushtaku Kthehet në Burgun e Dyzit

Pas disa orë qëndrimi për trajtim mjekësor në QKUK, kryetari i Skënderajt Sami Lushtaku është kthyer në burgun e sigurisë së lartë në Dyz të Podujevë...