Postet nga: Mërgim Lushtaku

Arratisja e Sami Lushtakut nga QKUK, dëshmoi edhe polici i 6-të

Në gjykimin e 24 personave që akuzohen lidhur me rastin e arratisjes nga QKUK të Sami Lushtakut dhe të tjerëve, sot ka dëshmuar edhe Muhamet Cakiqi.

Arratisja në QKUK: Prokurorja kërkon që Sami Lushtaku të shpallet fajtor, avokati kundërshton

Prokurorja Speciale Florije Shamolli ka kërkuar nga trupi gjykues në rastin e arratisjes nga QKUK në vitin 2014 që të akuzuarit të shpallen fajtorë.

Në prag të zgjedhjeve, Sami Lushtaku vonohet në gjykim

Gjykata duhet ta presë Sami Lushtakun dhe Mervete Lushtakun për fillimin e gjykimit.

Sami Lushtaku e quan ‘proces politik’ gjykimin e tij për arratisjen nga QKUK

Në Gjykatën e Prishtinës u mbajt seanca në të cilën 24 persona po akuzohen për rastin e arratisjes nga QKUK-ja të Sami Lushtakut në kohen kur ai ...

Arratisja nga QKUK, Gjykata cakton datën e seancës ndaj Sami Lushtakut

Gjykata e Prishtinës, tash kur kanë kaluar më shumë se një vit nga konfirmimi i aktakuzës e ka caktuar seancën për rastin e arratisjes nga QKUK-ja ...

Lushtaku: Ta dëgjojmë ShBA-në, të pezullohet taksa

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Mërgim Lushtaku ka thënë se Kosova duhet ta dëgjoj ShBA-në dhe ta pezulloj taksën ndaj ...

Lushtaku kërkon që me 28 Nëntor të votohet për Ushtrinë në Kuvend

Mërgim Lushtaku, deputet i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, ka dhënë një propozim për kolegët e tij deputetë.

Kuvendi diskuton ndryshimet e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Kosovës është duke shqyrtuar Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 05/L-132 për Automjete.