Postet nga: MeLetraQelë

Skema e zhvatjes së buxhetit në kontratën për mirëmbajtje të rrugëve

Në një kontratë të komunës së Gjakovës për mirëmbajtje të rrugëve është aplikuar një skemë që ka mundësuar zhvatjen e buxhetit të Komunës. ...

Shkeljet në tenderin e Komunës së Dragashit për ambulancë

Komuna e Dragashit e shkeli dy herë Ligjin për Prokurim Publik në tenderin për “Ndërtimi i objektit të qendrës së mjekësisë familjare në fshatin Krushevë”, ...

Kompania që fitoi 29 kontrata në komunën e Drenasit 

Kompania “N.N.T Milazim Shala” ka fituar të paktën 29 kontrata e aneks-kontrata nga Komuna e Drenasit në vlerë prej 1,7 milionë euro. Kjo kompani i ka fituar këta ...

Biznesi i asamblistit të Vetëvendosjes fitoi 6 kontrata nga komuna e Prizrenit

Komuna e Prizrenit, e cila udhëhiqet nga Mytaher Haskuka, i ka dhënë 6 kontrata kompanisë “N.N.T Shabanaj”, i cili është në pronësi familjare të Adem Shabanaj, ...

Skema e zhvatjes përmes blerjes së llambave dhe shtyllave elektrike

Komuna e Novobërdës ka nënshkruar një kontratë në vlerë rreth 50 mijë euro për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e ndriçimit publik në të cilën ...

Ndalohen ofertat fizike për tenderë të vlerave të mëdha

Një shtatori i këtij viti do të jetë data e fundit kur ofertat për tenderë  të vlerave të mëdha do të mund të dorëzohen në më...

Zyrtare: Hapen të gjitha kontratat e Institucioneve me biznese

3 shtatori i këtij viti shënon datën kur fillon detyrimi ligjor për institucionet që të publikojnë të gjitha kontratat e lidhura me biznese për punë, shë...

Komuna e Mitrovicës publikon kontratat

Komuna e Mitrovicës ka filluar publikimin e kontratave të lidhura me bizneset.