Postet nga: komuna e ferizajt

FOTO: Ferizajasit gati t’i shembet shtëpia për shkak të punimeve rrëzë saj

Diamant Hetemi dhe pesë anëtarët e familjes së tij janë në hall për shkak të punimeve që janë duke u zhvilluar rrëzë shtëpisë së tij ...

Ferizaj, drekat e darkat e Drejtorisë së Arsimit që kushtuan deri në 330 euro

Sallata të pulës, biftek meksikan ose me sos, mish viçi, birra e pije të tjera janë servuar për stafin e Drejtorisë së Arsimit në Komunën e ...

Lidhja dhe shkëputja e dyshimtë e kontratës për punësimin e 53 personave

Komuna e Ferizajt ka shkëputur kontratën e nënshkruar me titullin “Kryerja e shërbimeve mbështetëse profesionale për nevojat e Komunës së Ferizajt” me ...

Vdes vajza e cila ishte lënduar nga shpërthimi në Ferizaj

Ka vdekur vajza e cila ishte lënduar gjatë një shpërthimi në qendër të Ferizajt javë më parë.

Dënohet ish-drejtori i Urbanizmit i Komunës së Ferizajt

Faik Grainca, ish-drejtor i Urbanizmit dhe Planifikimit Mjedisor në Ferizaj, është gjetur fajtor dhe është dënuar nga Gjykata në akuzën për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prishtina prin me raste pozitive me coronavirus, për 24 orë 312 raste

Nga gjithsej 1 mijë e 794 mostra të dyshuara të cilat janë testuar për COVID-19, 730 kanë rezultuar pozitive.

Qyteti biznesor që ende pret zgjidhje për trafikun e ngarkuar

Ferizaji njihet si qyteti i biznesit në Kosovë. Përveç bizneseve të shumta kryesisht në prodhimtari, qyteti i Ferizajt dallohet edhe sa i përket zhvillimit të industrisë së drurit.

Llogaridhënia e Agim Aliut për qeverisjen në Ferizaj

Kryetari i Komunës së Ferizajt Agim Aliu është në mandatin e tij të dytë në këtë komunë  dhe si rrallë herë ai  fillimisht e kishte humbur pushtetin, pë...