Postet nga: Mehmet Krasniqi

Kandidati i LDK-së premton dyfishim të buxhetit për rininë dhe sportin në Obiliq

Kandidati nga Lidhja Demokratike e Kosovës, për kryetar të Obiliqit, Mehmet Krasniqi ka premtuar dyfishime të kodeve buxhetore për rininë dhe për sportin.

Komisioni i Ndihmës Shtetërore shfuqizon vendimin e ZRrE-së nga i cili përfitonin bizneset e Blerim Devollit

Komisioni i Ndihmës Shtetërore ka konfirmuar hulumtimin e Emisionit "Jeta në Kosovë" duke gjetur se skema e aprovuar nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë për tarifa nxitë...

Krasniqi: Një të Punësuar në Çdo Familje të Zhvendosur

Mehmet Krasniqi, kandidat i Lidhjes Demokratike të Kosovës për Komunën e Obiliqit premtoi kujdes maksimal ndaj familjeve të planifikuar për zhvendosje nga zona e mihjes së ...

Xhafer Gashi: Dorëhiqem Nëse Dështon Ligji për Obiliqin

Xhafer Gashi, kandidat i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për Komunën e Obiliqit tha se kauza e tij për këtë komunë është ...

Kandidatët e Obiliqit Nuk Japin Emra Drejtorësh

Kandidatët për Kryetar të Obiliqit nuk pranuan të japin emra për ekipin e tyre qeverisës nëse marrin mandatin pas 19 nëntorit.

Shpallet i Pafajshëm ish- Kryetari i Obiliqit

Shpallet i Pafajshëm ish- Kryetari i Obiliqit

Ish- kryetari i Obiliqit, Mehmet Krasniqi, së bashku me tetë të akuzuarit e tjerë për keqpërdorim të detyrës apo autoritetit zyrtar, është shpallur i pafajshëm.

Krasniqi: Më Është Dëmtuar Rëndë Personaliteti Politik

Në fjalën e tij përfundimtare, i pandehuri Mehmet Krasniqi tha se ky proces gjyqësor, i cili po bëhet në mënyrë të padrejtë, ka lënë ...

Përfundon Marrja në Pyetje në Gjyqin e ish-Kryetarit të Obiliqit

Në gjykimin e ish-kryetarit të Obiliqit Mehmet Krasniqi dhe 12 personave tjerë në lidhje me asfaltimin e disa rrugëve në këtë komunë, u përfundua marrja në pyetje e ...