Postet nga: Mbledhja

Qeveria emëron Komitetin për Partneritet Publiko-Privat

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka emëruar Komitetin për Partneritet Publiko-Privat.

Qeveria miraton Koordinator Nacional për Parandalimin e Ekstremizmit, s’ia tregon emrin

Qeveria ka emëruar Koordinatorin Nacional për Parandalimin e Eksteremizmit të Dhunshëm dhe Luftimin e Terrorizmit.

Dokument – Rendi i ditës i mbledhjes së Qeverisë

Qeveria e Kosovës këtë pasdite ka nisur mbledhjen e saj të rregullt, e thirrur për në ora 16:00.

Ekzekutivi ndan mjete për shtesat në pagë për ShKK-në, Doganat, ATK-në dhe AUV-n

Qeveria në detyrë e Kosovës, në mbledhjen e sotme ka ndarë mjete financiare për pagesën e shtesës në pagë për Shërbimin Korrektues të Kosovë...

Qeveria ndan 10 milionë euro për materiale, aparatura dhe staf shtesë shëndetësor për COVID-19

Qeveria në detyrë e Kosovës, në mbledhjen e sotme ia ka ndarë Ministrisë së Shëndetësisë 10 milionë euro.

AAK kërkon rinumërim të plotë të procesit zgjedhor

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ibrahim Selmanaj, anëtar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) në KQZ, kërkoi rinumërim ...

Qeveria mban mbledhjen e radhës, merr disa vendime

Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga kryeministri Avdullah Hoti, ka mbajtur sot mbledhje korresponduese\elektronike, të 67-ta me radhë, në të cilën ka ...

Qeveria-Kuvendi

Veturat e qeverisë lejohet të përdoren nga njësitë doganore për qëllime operacionale në çdo kohë

Qeveria në detyrë e Kosovës e ka miratuar ndryshimin dhe plotësimin e vendimit për përdorimin e automjeteve të Qeverisë së Republikës së Kosovës.