Postet nga: Mbledhja e Qeverisë

Studentët do t'i marrin nga 100 euro në muajin nëntor

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka miratuar pakon për përballje me inflacionin, të prezantuar javë më parë.

Shtesat prej 50 euro për sektorin publik dhe 100 euro për pensionistët do të dalin në tetor

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka miratuar pakon për përballje me inflacionin, të prezantuar javë më parë. Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka prezantuar pikat ...

Murati: Pagat për sektorin publik janë procesuar për ata që kanë punuar me orar të plotë

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka miratuar pakon për përballje me inflacionin, të prezantuar javë më parë. Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka prezantuar pikat ...

Qeveria miraton katër kërkesa për transfer të mbetjeve buxhetore për disa ministri e SHSKUK-në

Qeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Financave, Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Ministrisë së Arsimit dhe Ministrisë së Punëve të ...

Prishtina

Regjistrimi i popullsisë do të fillojë në shtator të vitit 2023

Regjistrimi i popullsisë në Kosovë do të fillojë më 1 shtator të vitit 2023 dhe do të zgjas deri më 16 tetor 2023.

Qeveria miraton programin në vlerë 12 milionë euro për zhvillimin dhe masivizimin e xhudos në Kosovë

Qeveria e Kosovës ka miratuar programin për zhvillimin dhe masivizimin e sportit të xhudos me emërtimin "Kosova, shtet i xhudos".

Qeveria obligon shtetasit rusë të pajisen me vizë për leje qëndrim në Kosovë

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të obligojë shtetasit rusë për pajisje me vizë për leje qendrim në Kosovë.

Qeveria miraton gjashtë vendime, ndan 19 milionë euro për subvencionimin e energjisë elektrike për konsumatorët

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për ndarjen e 19 milionë eurove në kuadër të masës së mbështetjes për tejkalimin e krizës energjetike.