Postet nga: Mbledhja e Qeverisë

Dha dorëheqje kryesuesi, Qeveria emëron kryesuesin e ri të bordit të Infrakos-it

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka vendosur që kryesuese e bordit të përkohshëm të ndërmarrjes "Infrakos", ta jetë Edona Nahi, pasi që Dukagjin Kastrati ...

Qeveria ndan mbi 2.6 milionë euro për pagesën e specializantëve

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për ndarjen e 2 milionë e 610 mijë e 100 euro, për të vazhduar pagesat për specializantët për 3 muajt e ardhshë...

Emërohet bordi i Kompanisë për Menaxhimin e Deponive

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për emërimin e drejtorëve të bordit të ndërmarrjes "Kompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë".

Kurti tregon gjashtë pikat e propozuara në Bruksel për marrëveshjen finale me Serbinë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka folur sot për takimin e 18 gushtit mes tij dhe presidentit serb, Aleksandar Vuiçiq në Bruksel.

Kurti: ‘Manifesta’ është një mundësi e mirë e promovimit të vlerave të Kosovës

Kryeministri Albin Kurti, në mbledhjen e 89-të të Qeverisë së Kosovës ka thënë se festivali “Manifesta” është një mundësi e mirë për të promovuar vlerat, artin ...

Qeveria vendos sanksione të reja ndaj Rusisë dhe Bjellorusisë

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozim vendimin për vendosjen e sanksioneve të reja ndaj federatës Ruse dhe Bjellorusisë në raport më situatën në Ukrainë.

Ligji për noterinë do të ndryshojë, noterët do të transferohen në komunat ku ka mungesë

Qeveria e Kosovës e ka miratuar propozim vendimin për nismën legjislative për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për noterinë.

Qeveria do të mbuloj koston e policave kufitare për mërgatën

Qeveria e Kosovës do të mbuloj koston e policave kufitare për mërgimtarët ndërsa Kryeministri Kurti tha se procedura do të jetë shumë e thjeshtë.