Postet nga: Mashtrimi

Gjykata ia ndalon 'profesionin' Burdushit

Mjekut popullor, Hysri Peqani, i njohur si ‘Burdushi’ Gjykata ia ka ndaluar ushtrimin e ‘profesionit' për tri vite.

Apple dhe Samsung gjobiten për ngadalësimin e qëllimshëm të telefonave

Hetimet italiane zbuluan se përditësimi i softuerit 'ngadalëson performancën dukshëm', duke nxitur blerje të reja.

Burg për pronarin e agjencionit turistik, përfitoi mbi 123 mijë euro me bileta false

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpallu Aktgjykim dënues për të akuzuarin Granit Leka në kohëzgjatje prej 2 vite e 8 muaj burgim, si dhe dënim me gjobë në ...

Mashtrimi i ri ndaj përdoruesve të iPhone

Një mashtrim i ri po merr në shënjestër përdoruesit e iPhone dhe përpiqet t`i mashtrojë ata në dhënien e informacionit të tyre të hyrjes ...

Gjykata ia kthen prokurorit aktakuzën për falsifikim të lejeve për armë

 

Dështon seanca ndaj Milaim Zekës për mashtrim dhe pastrim parash

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga NISMA Social Demokrate, Milaim Zeka, nuk është sjellë në Gjykatë në shqyrtimin fillestar i cili pritej të mbahej sot.

Gjykimi për mashtrim ndaj zyrtarëve të 'Lesna'-s, dëshmitarët mohojnë se morën kredi

Në gjykimin ndaj ish-zyrtarëve të institucionit financiar “Lesna” në Mitrovicë, Ardian Jonuzi dhe Berat Hasani, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, janë dëgjuar dë...

Gjilan, mashtrohen nga një kompani turistike

Dy viktimat vajza kanë raportuar në polici se janë mashtruar nga i dyshuari mashkull, pronar i një agjencie turistike,  duke u marr të holla për rezervime të pushimeve turistike.