Postet nga: masat ndaj COVID-19

Thaçi uron fillimin e vitit të ri shkollor, kërkon respektimin e rregullave  

Me kërkesën që të respektohen të gjitha masat mbrojtëse ndaj COVID-19, presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka uruar fillimin e vitit të ri shkollor.

Mosrespektimi i masave për mbrojtje nga COVID-19, autobusi i linjës Ferizaj-Prishtinë përplot udhëtarë

Një qytetar është ankuar në KALLXO.com se një autobus i linjës Ferizaj-Prishtinë nuk ka respektuar masat e autoriteteve shtetërore për mbrojtje nga COVID-19.

COVID-19, a është e mjaftueshme distanca 2 metra?

Shkencëtarët amerikanë thanë se kanë diktuar grimca infektive të koronavirusit deri në një distancë prej 4.8 metrash larg pacientëve të shtruar në spital.

Ceremonia e faljes së namazit të Kurban Bajramit në Xhaminë e Madhe në Prishtinë - 11.08.2019

Sipas vendimit të Qeverisë, namazi i Kurban Bajramit nuk mund të falet

Sot në mbledhjen elektronike të Qeverisë, u morën një sërë vendimesh dhe masash, si luftë ndaj përhapjes së virusit COVID-19.

Gastronomisë i lejohet puna deri në ora 22:30

Në mbledhjen elektronike të Qeverisë të mbajtur sot, janë ashpërsuar masat, për luftimin e përhapjes së COVID-19.

Hapjen apo jo të çerdheve, qeveria e lë në dorë të komunave

Në mbledhjen elektronike të Qeverisë të mbajtur sot, janë ashpërsuar masat, për luftimin e përhapjes së COVID-19.

Qeveria ndalon dasmat

Në mbledhjen elektronike të Qeverisë të mbajtur sot, janë ashpërsuar masat, për luftimin e përhapjes së COVID-19.

Qeveria: Ndalohet grumbullimi i më shumë se 5 personave në hapësira publike

Në mbledhjen elektronike të Qeverisë të mbajtur sot, janë ashpërsuar masat, për luftimin e përhapjes së COVID-19.