Postet nga: Marigona Berisha

Gjykata vendos për ish-sekretarin e KPK-së dhe të akuzuarit tjerë

Lavdim Krasniqi, ish-sekretar i Këshillit Prokurorial - KPK, është dënuar nga Gjykata Themelore e Prishtinës me gjashtë muaj burgim dhe 8,000 euro gjobë. Krasniqit dënimi me bugrim ...

Gjykata sot pritet të japë vendimin ndaj ish-sekretarit të KPK-së

Gjykimit ndaj Lavdim Krasniqit, ish-sekretarit të Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Ardian Krasniqi, shoferit të tij, Marigona Berisha, asistentes së tij, dhe zyrtares Flora Doda, të akuzuar pë...

Gjykimi i ish-sekretarit të KPK-së - Prokurori: E pashembullt të kontestohet mandati i prokurorit të shtetit

Kërkesa e mbrojtjes së Lavdim Krasniqit, ish-sekretarit të Këshillit Prokurorial të Kosovës – KPK, për hedhjen e aktakuzës është refuzuar nga Gjykata e Prishtinës. Krasniqi ...

Gjykimi i ish-sekretarit të KPK-së, aprovohet kërkesa e mbrojtjes lidhur me vendimin e avancimit të prokurorit aktual

Në gjykimin e ish-sekretarit të Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Lavdim Krasniqi, Gjykata e Prishtinës ka aprovuar kërkesën e mbrojtësve të të akuzuarve që ...

Ndaj ish-sekretarit të KPK-së, i akuzuar për disa vepra penale, hidhen poshtë dy pika të akuzës për shpërdorim detyre

Ndaj ish-sekretarit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqit, janë hedhur poshtë dy pika të akuzës për shpërdorim të detyrës zyrtare nga Gjykata e ...

Ish sekretari i Këshillit Prokurorial deklarohet lidhur me akuzat për afera korruptive

Ish sekretari i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi është deklaruar i pafajshëm për të gjitha aferat korruptive për të cilat po akuzohet se është ...

Skandali në Prokurorinë e Shtetit me veturën e mitos për asistenten e drejtorit

Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial Lavdim Krasniqi, ka pranuar dhuratë një veturë të tipit “VË T-roc” me ngjyrë të bardhë me tabela të regjistrimit 01 – 706 NQ në vlerë 25 mijë ...

Ngritët aktakuzë ndaj Lavdim Krasniqit, Marigona Berishës e dy personave të tjerë

Prokuroria Prishtinës ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj Lavdim Krasniqit ish drejtorit të Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, një personit tjetër me inicialet A....