Postet nga: Flora Doda

Gjykata vendos ndaj ish-drejtorit të Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi

Ish-drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës Lavdim Krasniqi është liruar nga akuzat e Prokurorisë për ushtrim ndikimi në bashkëkryerje dhe mosraportim të pasurisë.

Gjykimi për aferat korruptive në KPK, nuk aprovohet kërkesa për ekspertizë të re për rastin

Gjykimi ndaj Lavdim Krasniqit ish-drejtor i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Flora Dodës e Marigona Berishës, të akuzuar për aferën korruptive brenda kë...

Gjykimi ndaj ish-drejtorit të Sekretariatit të KPK-së, dëshmitari tregon për shitblerjen e banesës nga i akuzuari Lavdim Krasniqi

Ish-drejtori i Sekretarit të KPK-së Lavdim Krasniqi, ish-asistentja e këtij të fundit Marigona Berisha dhe Flora Doda u paraqitën edhe një herë tjetër në Gjykatën e ...

Ardian Krasniqi i paarritshëm për Gjykatën, veçohet procedura ndaj tij

Në Gjykatën e Prishtinës sot u mbajt seanca e parë e rigjykimit në rastin ku ish ish-drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, ...

Dështon nisja e rigjykimit ndaj ish-drejtorit të sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi

Ish-drejtori i sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi dhe Flora Doda të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, Marigona Berisha e akuzuar pë...

Apeli e kthen në rigjykim rastin e ish sekretarit të Këshillit Prokurorial, Lavdim Krasniqi

Gjykata e shkallës së dytë e ka kthyer në rigjykim rastin ku akuzohen Lavdim Krasniqi, ish sekretar i Këshillit Prokurorial të Kosovës, shoferi i tij Ardian Krasniqi, ...

Gjyqi ndaj ish-sekretarit të KPK-së, Lavdim Krasniqi dhe të tjerëve në Apel

Procesi gjyqësor lidhur me akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe vepra të tjera ndaj Lavdim Krasniqit, ish sekretar i Këshillit Prokurorial të Kosovës, ...

Gjykata vendos për ish-sekretarin e KPK-së dhe të akuzuarit tjerë

Lavdim Krasniqi, ish-sekretar i Këshillit Prokurorial - KPK, është dënuar nga Gjykata Themelore e Prishtinës me gjashtë muaj burgim dhe 8,000 euro gjobë. Krasniqit dënimi me bugrim ...