Postet nga: ligjërata

Studentëve në Akademinë e Sigurisë Publike iu ndërrohet orari i ligjëratave

Në kuadër të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike, funksionon Fakulteti i Sigurisë Publike, i cili ka filluar me programin Bachelor të Sigurisë Publike nga viti 2014- 2015.

Seminari i shqipes, nisin ligjëratat shkencore

Dita e dytë e Seminarit Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, ka nisur me mbajtjen e kurseve të gjuhës shqipe në tri ...

Internews Kosova mbajti ligjëratë me studentët e Gazetarisë

Internews Kosova sot ka mbajtur ligjëratë me studentët e gazetarisë në Departamentin e Gazetarisë të Fakultetit të Filologjisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Policia në Mitrovicë me aktivitet policor në shkolla

Drejtoria Rajonale e Policisë në rajonin e Mitrovicës ka njoftuar se me fillim vitin e ri shkollor, ka filluar edhe zbatimi i  planit operativ “Siguria në shkolla”.

Serwer: Nuk ka asgjë më të rëndësishme se sistemi gjyqësor

Profesori Daniel Serwer tha sot se sistemi i drejtësisë është tejet i rëndësishëm për Kosovën.

Gazetarët mësojnë studentët se si duhet vepruar me lajmet e rreme

Nën organizimin e organizatës studentore ‘Paqja Studentore”, studentë të Universitetit të Prishtinës kanë dëgjuar një ligjëratë të mbajtur nga gazetarë, ish-gazetarë, profesorë e redaktorë lidhur ...

Charillon: Çështja e Kosovës për Spanjën është Çështje e Separatizmit

Profesori i marrëdhënieve ndërkombëtare Frederic Charillon ka thënë se “për Spanjën çështja e Kosovës është çështje e separatizmit”.

Profesori Kosovar Mban Ligjëratë në Gjenevë

Driart Elshani, profesori i Shkencave Kompjuterike do të ligjërojë të martën në Gjenevë në Forumin e Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Qeverisjen e Internetit.