Postet nga: Kosova A

Lëndohet një punëtor në Termocentralin Kosova A

Një person ka mbetur i lënduar gjatë punës në Termocentralin, Kosova A në Korporatën Energjetike të Kosovës.

KEK: Rikthehet në operim njësia A5 e Termocentralit Kosova A

Njësia A5 e Termocentralit A është kthyer në operim duke ofruar kapacitet rreth 140 MW/h.

Nënshkruhet kontrata rreth 3.5 milionë euro për riparimin e kaldajës së bllokut A5

Korporata Energjetike e Kosovës ka nënshkruar kontratë për riparimin emergjent të kaldajës së bllokut A5 të termocentralit “Kosova A”.

Rizvanolli: Do të ndalojmë eksportin e peletit dhe lëndëve djegëse me bazë druri

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, tha se sot do të marrin vendim për ndalimin e eksportit të peletit dhe lëndëve të tjera djegëse me bazë druri.

Sa rrymë do të prodhohej pas rindërtimit të blloqeve të TC "Kosova A"?

Strategjia për Energji e Qeverisë së Kosovës parasheh edhe rindërtimin e blloqeve të termocentralit "Kosova A".

KEK me tender me procedurë të negociuar për remont të A5

Kryeshefi ekzekutiv i Korporatës Energjetike të Kosovës, Nagip Krasniqi, në emisionin “Kallxo Përnime” ka folur lidhur me tenderin që është i hapur për remont kapital të ...

Sa blloqe të TC Kosova A do të rindërtohen?

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka shpalosur disa nga pikat e Strategjisë së Energjisë për 10 vjetët e ardhshëm në emisionin "Kallxo Përnime".

KEK dhe KOSTT me deklaratë të përbashkët: Vërtetohet se blloqet e Kosovës A ranë në dhjetor si shkak i avarisë, nuk ishin të qëllimshme

Korporata Energjetike e Kosovës dhe KOSTT-i kanë dalë me deklaratë të përbashkët për rënien e njësisë A-3 dhe A-5 të Termocentralit Kosova A në ...