Foto: Denis Sllovinja /Termocentral , Obiliq , Kek

Lëndohet një punëtor në Termocentralin Kosova A

Një person ka mbetur i lënduar gjatë punës në Termocentralin, Kosova A në Korporatën Energjetike të Kosovës.

I lënduari është dërguar në QKUK dhe sipas mjekut ai ka pësuar lëndime të lehta.

Për rastin që ka ndodhur dje Policia e Kosovës është duke zhvilluar hetime.

KALLXO.com ka provuar të kontaktoj me Inspektoratin e Punës dhe është në pritje të përgjigjes.