Postet nga: Komuna e Rahovecit

Ndikimi i aplikimit të praktikave të mira në realizimin e planit të prokurimit në Komunën e Rahovecit

Implementimi i planit të prokurimit është thelbësor për të siguruar një menaxhim efikas, të drejtë dhe të përgjegjshëm të burimeve publike në një komunë, gjë që ...

Rëndësia e debatit me qytetarë para fillimit të projektit

Përfshirja e qytetarëve në procesin e planifikimit rrit ndjenjën e pronësisë dhe përgjegjësisë për projektin. Kjo mund të çojë në një mbështetje ...

Rahovec, një qytetar i gjen 10 mijë euro dhe i dorëzon në Polici

Policia e Kosovës ka njoftuar se një qytetar nga fshati Gexhë i Rahovecit më 07.04.2024 ka gjetur 10 mijë euro dhe ato i ka dorëzuar në Polici.

Vdes ish-kryetari i Rahovecit, Qazim Qeska

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka njoftuar se ka vdekur ish-kyretari të kësaj komune, Qazim Qeska.

OSHP: Komuna e Rahovecit e shkeli ligjin kur e rivlerësoi llotin për të cilin nuk kishte ankesa

Komuna e Rahovecit e ka rivlerësuar llotin e dytë të tenderit për “Furnizime mjekësore për nevojat e QKMF-së”, edhe pse kundër vendimit të saj pë...

Realizimi i planit të Smajl Latifit për sigurinë në komunitet

Gjatë fushatës për zgjedhjet lokale të vitit 2021, në emisionin ‘Debat Përnime’, kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, kishte thënë se komuna e tij është me diversitet kulturor ...

Komuna e Rahovecit themelon fond për të ndihmuar zonat e përmbytura nga vërshimet

Komuna e Rahovecit njofton se, pas dëmeve të shkaktuara në shumë qytete të Kosovës nga reshjet atmosfererike, kryetari Smajl Latifi ka vendosur të themelojë “Fondi për Solidaritet ...

Banorët në Hoçë të Madhe protestojnë kundër aksionit të Doganës për sekuestrimin e alkoolit, kërkohet asistenca e Policisë

Edhe sot është duke vazhduar aksioni i Doganës së Kosovës, për konfiskimin e alkoolit në fshatin Hoqë e Madhe të komunës së Rahovecit.